Servicii

 • Montaj & Reparații Termopane

  Montaj și reparații termopane de încredere, cu echipă experimentată și materiale de calitate. Garanție și servicii personalizate. Apelează acum pentru confortul casei tale!

 • Reparații Feronerie Termopan

  Efectuăm reparații profesionale ale feroneriei pentru termopane, asigurând funcționarea optimă a ferestrelor tale. Rapiditate, calitate și fiabilitate pentru un confort garantat în locuința ta!

 • Glafuri PVC & Aluminiu

  Montăm glafuri din PVC și aluminiu pentru ferestrele tale, oferind protecție împotriva intemperiilor și un aspect estetic plăcut. Echipa noastră se asigură că montajul este precis și durabil, utilizând materiale de calitate superioară pentru rezistență și ușurință în întreținere.

 • Înlocuire Garnitura Termopane

  Oferim servicii rapide și eficiente de înlocuire a garniturilor pentru termopane, pentru a îmbunătăți izolația și funcționarea ferestrelor tale.

 • Montaj Rulouri Exterioare

  Echipa noastră profesionistă asigură montajul rapid și precis al rulourilor exterioare, oferind protecție solară și termică pentru locuința ta.

 • Montaj Plasă pentru Insecte

  Oferim montaj rapid și precis al plaselor pentru insecte, protejând locuința ta de intrarea neinvitată a insectelor.

 • Montaj Balustradă Sticlă & Aluminiu

  Montăm balustrade din sticlă și aluminiu pentru un aspect modern și elegant al locuinței tale. Echipa noastră experimentată se ocupă de montajul precis și sigur. Balustradele din sticlă oferă transparență, lumină naturală și siguranță sporită, completând perfect designul interior sau exterior al casei tale. Oferim soluții personalizate și fiabile pentru estetica spațiului tău.

 • Fatade ventilate

  Fatadele ventilate reprezintă soluția ideală pentru clădirile moderne, oferind atât beneficii estetice, cât și funcționale. Acestea constau într-un sistem de învelitori exterioare care permite circulația aerului între peretele exterior și stratul de izolație, reducând condensul și asigurând o eficiență termică superioară. Cu un design versatil și durabil, fatadele ventilate adaugă valoare și aspect estetic clădirilor, fiind potrivite atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări.

 • Lemn Stratificat

  Lemnul stratificat pentru uși din termopan oferă eleganță și durabilitate. Combinația perfectă între estetică și rezistență, lemnul stratificat adaugă un aspect natural și cald locuinței tale, asigurând totodată izolare termică și acustică de înaltă calitate.

 • Demontare Piese Vechi / Devalizare

  Oferim servicii profesionale de demontare a pieselor vechi din domeniul termopanelor. Echipa noastră asigură o desfășurare eficientă și sigură a operațiunilor, facilitând înlocuirea sau modernizarea echipamentelor, contribuind astfel la îmbunătățirea confortului și eficienței energetice în locuința ta.

 • Măsurători

  Oferim servicii profesionale de măsurători precise în domeniul termopanelor. Echipa noastră experimentată garantează evaluări exacte, asigurând o potrivire perfectă a ferestrelor și a accesoriilor. Măsurătorile corecte sunt fundamentale pentru un montaj eficient și durabil.

 • Montaj Termopan Cu Jaluzele Încorporate

  Oferim servicii profesionale de montaj pentru sticlă cu jaluzele încorporate, combinând eleganța și funcționalitatea într-o singură soluție. Echipa noastră asigură instalarea precisă a acestor sisteme, oferindu-ți controlul perfect al luminii și intimității în locuința ta. Optează pentru o soluție modernă și practică, ce aduce un plus de confort și estetică.